![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
potrzebuje obsłużyć bardzo duży formularz. Jednak po jego wypełnieniu i przesłaniu z około 700 pól przesłanych zostaje tylko około 300. Problemu nie mam na serwerze lokalnym jednak pojawia sie po wgraniu na serwer hostingu. Ktoś wie jak ten problem rozwiązać? Z góry dziękuje za wszelką pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 31 Dołączył: 14.12.2010 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jedyne co Mi Przychodzi na myśl, to to że na hostingu masz ograniczenia nałożone na apache, spróbuj podzielić formularz na dwa albo i na trzy, i wyślij je za pomocą JavyScript+Ajax, powinno pomóc
-------------------- Jeżeli pomogłem kliknij "Pomógł" :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj zwiększyć post_max_size w konfiguracji PHP.
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 31 Dołączył: 14.12.2010 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeżeli możesz to rozwiąże to pewnie Twoje problemy
![]() nie na wszystkich serwerach się da -------------------- Jeżeli pomogłem kliknij "Pomógł" :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
post_max_size ustawione jest na 64M (hosting) a u mnie 8M...
więc raczej to nie jest przyczyna przycinania |
|
|
![]()
|
|
Nie wyświetla Ci $_POST w przeglądarce, czy nie zapisuje do DB?
spróbuj pokombinować z cache w php.ini, może to to. -------------------- Jeżeli pomogłem kliknij "Pomógł" :)
|
|
|
![]()
|
|
Ucięty jest $_POST... a co za tym idzie zapis do bazy jest niekompletny...
Ale wina ewidentnie jest w $_POST. -- w ustawieniach natknąłem się na zmienną Cytat suhosin.post.max_array_index_length = 64 Czy możliwe że to przez nią obcina tablice? Ten post edytował Shendu 26.05.2011, 10:15:08 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:35 |