![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 19.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki formularz
i taki plik php do niego
ogolnie chcialem zeby dodawany byl news do bazy a na serwer uploudowal sie obrazek ( dokładnie to 4 obrazki) no o ile wszystko mi sie do bazy dodaje to niemoge zauploudowac pliku ![]() Błšd przy przesyłaniu danych! Ten post edytował Raffal 17.03.2009, 17:28:54 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 34 Dołączył: 7.12.2008 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a masz ustawione chmod na katalog do ktorego wrzucasz pliki?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 53 Dołączył: 18.09.2007 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeszcze dodaj to do forma
enctype='multipart/form-data' Nie przegladałem reszty |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 19.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok rzeczywiscie zapomniałem dodać tego
ale mam pytanie skopiowałem ten fragment 4 razy
zmieniajac zmienne otrzymane z formularza i na koniec pokazuje mi ze odebrano pliki choc na serwerze ich nie ma skopiowalem poprostu jeden po drugim zmieniajac f1 na f2 itd przy tylko jednym dzialalao przy wiecej juz nie chce |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 34 Dołączył: 7.12.2008 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
daj warunek przy move_uploaded_file i sprawdz czy w tym miejscu sie nie sypie. I ponawiam pytanie
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 53 Dołączył: 18.09.2007 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wyświetl sobie tablice $_FILES, i zobacz co tam masz.
Jaki masz upload ustawiony na serwerze?? Lepszym sposobem na kopiowanie jest napisanie sobie funkcji, klasy, lub przelecenie w ostateczności przez tablice $_FILES foreachem. |
|
|
![]()
|
|
sa ustawione , jezeli to bylo wklejone tylko raz to wszystko bylo wporzadku wiec wydaje mi sie ze przy petli sie nie ebdzie sypał .
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 9 Dołączył: 9.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja mam skypcik z trzema plikami
i tak dla kazdego kolejnego pliku |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 15:13 |