![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 1 Dołączył: 17.10.2008 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Stworzyłam sobie po raz pierwszy w życiu super tablicę:
następnie sprytnie złożyłam kilka tablic (zakupów) w jedno zamówienie klienta, w którym dodaję kolejne produkty do koszyka:
No i wszystko super działa. jak chce wydrukować tabelkę to wypisuję:
Wszystko ładnie działa. ... Problem się zaczyna kiedy chcę tę tablicę przesłac do następnej strony, w formularzu metodą POST.
Następna strona pobiera zmienną $_POST
ale po identycznej próbie wydrukowania tabelki (jak w przedostatnim fragmencie kodu) otrzymuję -> Array. Wygląda to tak, ze dostaję jeden rząd tabeli w którym, w każdej komórce znajduje się litera A od Array. Gdzie jest błąd? Sorry, że może to oczywisty problem, ale nie udało się wygooglować rozwiązania. Ten post edytował emmagda 23.05.2009, 17:13:39 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
serialize" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual albo wrzuć koszyk w sesję.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 1 Dołączył: 17.10.2008 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Włożenie tablicy w zmienną sesji działa bez zarzutów.
Dzięki! Za to, o ile z serialize() nie miałam kłopotu, to z reserialize() sobie już nie poradziłam... Buszując w sieci - ponoć "Error at offset" , który u mnie się tez pojawił to jakiś częsty błąd , ale to już dla mnie za trudne.... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Chyba unserialize" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual... Pewnie niepełny string.
|
|
|
![]()
|
|
Przepraszam, tak chodziło o unserialize.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 05:09 |