![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 2 Dołączył: 30.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mianowicie chodzi mi oto ze jak w ciele dokumentu wstawiam żeby mi odczytał dany plik i go wyświtlił to tego nie robi:
Ten post edytował simonX 31.10.2008, 18:29:24 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie widzę żadnych błędów. Upewnij się czy plik plik.txt jest w tym samym folderze co skrypt, oraz czy skrypt posiada uprawnienia do jego odczytu. Co to za serwer?
btw. można to zrobić prościej:
-------------------- XMPP: l0ud@chrome.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 2 Dołączył: 30.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
też nie działa może ktoś inny wie w wczym jest problem, albo zna jakis inny sposób na wypisanie danych?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 129 Dołączył: 10.01.2008 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Pomogłem? Kliknij przycisk Pomógł pod pomocnym Ci postem.
http://maxik.me/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 1 Dołączył: 17.10.2008 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zobacz jakie atrybuty ma ten plik.txt, u mnie to główny powód nie działania. powinien działać jeśli ma -rw-r--r--
można też include ("plik.txt") Ten post edytował emmagda 31.10.2008, 21:34:23 |
|
|
![]()
|
|
Z includem probowalem juz wczesniej ale robilem to tak powyższy kod wklejałem do odzielnego pliku "read.php" i ten plik dopiero includowałem i też nic
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 1 Dołączył: 31.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z includem probowalem juz wczesniej ale robilem to tak powyższy kod wklejałem do odzielnego pliku "read.php" i ten plik dopiero includowałem i też nic ![]() Raczej niemożliwe, że nie dostałeś żadnego komunikatu błędu. Na początku kodu dodaj: i wklej na stronie komunikat błędu, jaki otrzymasz. -------------------- Twoja strona dusi się na hostingu współdzielonym? Potrzebujesz administratora do konfiguracji VPSa?
Mogę Ci pomóc, oferuję usługi korzystnej cenie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 03:45 |