![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
posiadam następujący kod, który ma do tabeli w html ładować zawartość bazy danych MySQL ale tylko pola 'id' oraz 'login':
wszystko wydawałoby się chyba ok, jednak wyrzuca mi błąd: Fatal error: Call to a member function query() on a non-object in /home/strony/tomaszu/public_html/asd/pokaz_uzytkownikow.php on line 13 męcze się z tym już ponad godzinę, macie pomysł? Ten post edytował Tomaszu 27.04.2009, 20:14:59 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 20 Dołączył: 13.05.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Błąd jest spowodowany tym że zmienna $database nie przechowuje obiektu na którym mógłbyś wywołać metodę query. Wydaje mi się że chodzi Ci o zmienną $link a nie $database
![]() -------------------- Kurs Video PHP i MySQL, porady-it.pl - gotowe rozwiązania dla webmasterów
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
i też nie pomogło... acha... i czy samo zapytanie:
jest oK? bo pytam o pola id i login z tabeli users gdzie warunkiem jest id większe od zera. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 20 Dołączył: 13.05.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie masz obiektu na którym mógłbyś pracować
![]()
tak dobrze ![]()
-------------------- Kurs Video PHP i MySQL, porady-it.pl - gotowe rozwiązania dla webmasterów
|
|
|
![]()
|
|
Super!
Leżę Ci dobrą flaszkę ![]() A obowiązkowo pomocnika. Jestem niezmiernie wdzięczny za pomoc. Dziękuję, Temat do zamknięcia. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 06:58 |