![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 3 Dołączył: 13.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebuje uzyc na swojej stronie kilku divów układ ich ma wygldac bardzo prosty sposob. W div zawieram orazek formularz i do 3 linijek tekstu. Wszystkie te dane do 1 div to jeden wiersz w tabeli. Chce ułozyc kilka divów w 1 linii a potem przejść do nastepnej lini i je układać znowu pokoleii i tak aż pobiore wszystkie rekordy z bazy.
--------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- Przypuśćmy ze jednen ciag kresek t div spacja to odestep miedzy nimi a enter nowa linia. Jakie postion mam dac do diva oraz w jaki sposób zrobic nowa linie dla divów?? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 151 Pomógł: 36 Dołączył: 1.02.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 3 Dołączył: 13.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem debilem ze na to nie wpadłem domyslałem sie co do lefta ale nie wiedziałem jak zrobic enter (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 09:33 |