![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 0 Dołączył: 25.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A więc, chodzi mi o to, ze chce zrobić tak: Zakodować header w pliku header.php, stropke w pliku footer.php, i potem w piku index.php chce zrobic 3 divy, do górnego diva dac header, dolnego footer a srodek zrobic, i chicalbym zeby w index.php pobierało mi zakodowany header czy tez footer, bo jak np zrobie kilka podstron, i jednak coś zmienie w headerze czy stopce to nie będe musial zmieniac w kazdym pliku, wiecie o co mi chodzi mam nadzieje.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zakodować możesz dla przykładu za pomocą sha1
(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A poważnie, to kłaniają się podstawy PHP, polecam jakieś tutoriale na początek. A jak chcesz rzucić się od razu w lekturę manuala, to zapraszam: include require |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 0 Dołączył: 25.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki wielkie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Taak wiem php znam mało, ale dzieki za linki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 13:28 |