![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 12 Dołączył: 16.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mozliwe jest zeby w jednej funkcji get byly przypisane pare id?
Probowalem to zrobic w taki sposob, ale wyskakuje mi blad. Jak jest poprawnie? if (($_GET['id']=="cos1") && ($_GET['id']=="cos2")) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 22 Dołączył: 1.05.2009 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
/*tylko ten warunek logiczny się nie spełni bo id może sie równać tylko jednemu ![]() ![]()
zapraszam do lektury jakiś podręczników albo kursów online (http://webmade.org/kursy-online/kurs-php.php) Ten post edytował Zosiek 6.10.2009, 16:06:38 -------------------- Pamiętaj ja staram się pomóc tobie, a ty może kiedyś pomożesz mnie. :D
Pomogłem Ci?? Jeśli tak to jestem z tego dumny. Jeśli nie to postaram się bardziej - nikt nie jest doskonały :P Kliknij przycisk Pomógł pod postem, który Ci pomógł. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
1) Jakiej funkcji get?
2) Obydwa przykłady są złe 3) Niemożliwe aby jedna zmienna miała pare wartości 4) pewnie chodzi ci o to
5) UP A ja zapraszam do szkoły na lekcje matematyki @DOWN Poprawiłeś po moim dodaniu punktu 5. Poza tym takie uwagi na pw. Ten post edytował wookieb 6.10.2009, 16:07:23 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 22 Dołączył: 1.05.2009 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1) Jakiej funkcji get? 2) Obydwa przykłady są złe 3) Niemożliwe aby jedna zmienna miała pare wartości 4) pewnie chodzi ci o to [PHP] pobierz, plaintext
5) UP A ja zapraszam do szkoły na lekcje matematyki Zanim napiszesz sprawdź co inni napisali ![]() -------------------- Pamiętaj ja staram się pomóc tobie, a ty może kiedyś pomożesz mnie. :D
Pomogłem Ci?? Jeśli tak to jestem z tego dumny. Jeśli nie to postaram się bardziej - nikt nie jest doskonały :P Kliknij przycisk Pomógł pod postem, który Ci pomógł. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zanim napiszesz sprawdź co inni napisali ![]() Jego post był napisany wcześniej ![]() @topic Jeżeli chcesz przesłać w $_GET['id'] kilka id to może po prostu zrób kilka get'ów albo je połącz np. po średniku i potem rozbij explode Ten post edytował fifi209 6.10.2009, 16:16:21 -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Jego post był napisany wcześniej ![]() Było to napisane tylko między znacznikami /* */ w całym kodzie. //koniec offtopu bo ktoś dostanie +10%. //Spawnm -------------------- Pamiętaj ja staram się pomóc tobie, a ty może kiedyś pomożesz mnie. :D
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:27 |