![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 5 Dołączył: 12.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam taka potrzebę żeby mięć "dynamiczny formularz " ale nie mam czasu żeby uczyć się całego JS na teraz. Chodzi dokładnie o to żeby ktoś podał link lub powiedział jak zrobić formularz którego zadanie zaraz opisze.
Chce wykorzystać JS do pomocy sortowania logów przy wyświetlaniu. W baze logs zapisuje kto? kiedy? co zrobił i z jakim serwerm? I teraz chce żeby klient po wejsciu w zakładke logi miał tak: Wybierz jakie logi cię interesują: I tutaj lista : logowania restarty starty stopy logowania wszystkie //To wszystko mam na prefixach w db I teraz klient musi wybrac jakie logi chce przeglądać. Ale najwiekszy myk jest w tym żeby klient mógł sobie zmianiać to kryterium przeszukiwania i żeby zmianiały się do tego odpowienio wyniki bez przełączania strony. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 92 Dołączył: 6.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
AJAX albo zrobienie wiele zakładek ze wszystkimi danymi i przełączanie za pomocą JS
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 5 Dołączył: 12.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A istnieją jakieś gotowce tego AJAX'a ?
A może jakieś przykłady tych zakładek ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 92 Dołączył: 6.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może nie tyle co zakłądki, co zrobić selecta i akcję onchange i pokazywać dany div z danymi.
A co do AJAX-a, poczytaj o jQuery |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 00:34 |