![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 15.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie mam nastepujaca prosbe potrzebuje połączyc ten formularz
z tym tokenem? http://phonik.pl/token2/formularz.php chodzi mi oto żeby zrobić tak ze najpierw trzeba potwierdzic token w tym czasie wysyłanie miałoby być niemożliwe jesli teken bydzie sie zgadzał to wtedy aktywuje sie ikonka wyslij Bardzo prosze o pomoc gdyz kuleje w temacie php... pozdrawiam Zumi Ten post edytował Zumi 17.07.2008, 22:22:38 -------------------- zmoderowano - 300 KiB wagi i rozmiar? czytamy regulamin
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Proszę dodać bbcode.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 15.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę dodać bbcode. Wybaczcie ale od jakiegoś czasu już mi tutaj te pieronskie bbcode nie działa i nie mam pojecia dlaczego zaden tag :/ -------------------- zmoderowano - 300 KiB wagi i rozmiar? czytamy regulamin
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 9 Dołączył: 26.01.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dopisz php w nawiasach kwadratowych.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 11 Dołączył: 31.01.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a ty masz skrypt tej Captch'y ? Jak tak to podaj jej kod jeżeli nie to... Jaki jest sens to robić?
![]() Popatrz: Najpierw musiałbyś jakoś złamać tą capatche zeby poznać potrzebne litery do validacji a następnie sprawdzić je z tymi które wpisze użytkownik ;p Może i można to zrobić inaczej ale po co? To jest 0 zabezpieczenie - 100% ze każdy pierwszy lepszy bot sobie z tym poradzi. Już lepiej użyj czegoś na kształt: http://btc.pigmej.eu/pl-index.html -------------------- Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
|
|
|
![]()
|
|
a ty masz skrypt tej Captch'y ? Jak tak to podaj jej kod jeżeli nie to... Jaki jest sens to robić? ![]() Popatrz: Najpierw musiałbyś jakoś złamać tą capatche zeby poznać potrzebne litery do validacji a następnie sprawdzić je z tymi które wpisze użytkownik ;p Może i można to zrobić inaczej ale po co? To jest 0 zabezpieczenie - 100% ze każdy pierwszy lepszy bot sobie z tym poradzi. Już lepiej użyj czegoś na kształt: http://btc.pigmej.eu/pl-index.html no ja sie za bardzo na tym nie zmam wiec musze polegać na Was ale próbowałem rozwiazac to z tego linka za chiny zawsze pokazuje ze jest xle ;/ -------------------- zmoderowano - 300 KiB wagi i rozmiar? czytamy regulamin
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 11 Dołączył: 31.01.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no ja sie za bardzo na tym nie zmam wiec musze polegać na Was ale próbowałem rozwiazac to z tego linka za chiny zawsze pokazuje ze jest xle ;/ Z tego co wiem, to tylko demo nie działa ![]() -------------------- Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
|
|
|
--Zumi-- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |