![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam pytanie w sprawie prostego formularza załączającego i wysyłającego plik. Przy pomyślnie (bądź nie) wysłanym pliku, ładują się komunikaty:
Chciałbym by komunikaty pojawiały się poniżej formularza (kod na dole), wraz z zachowaniem zawartości strony, a nie tak jak dotychczas - ładuje się nowa, pusta strona i w lewym górnym rogu wyświetla się sam komunikat. KOD SKRYPTU: Na stronie gdzie wyświetla się formularz: Zwartość pliku "wyslij.php"
Bardzo dziękuję za pomoc. </a href=\"java script:history.back();\"> Ten post edytował bulion 21.08.2008, 17:24:22 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dziękuję za odpowiedź, domyślam się ale nie w pełni co jak zrobić
![]() ten kod mam wkleić po kodzie formularza? czy ruszać plik wyslij.php? czy mogę prosić o informację step-by-step co gdzie wkleić tak by działało. dziękuję. Ten post edytował bulion 21.08.2008, 18:26:58 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 5 Dołączył: 10.07.2007 Skąd: Piotrków Tryb. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Myślę że mniej więcej o takie coś Ci chodziło:
|
|
|
![]()
|
|
wkleiłem zawartosć do "wyslij.php" i nie działa.
jeszcze jutro na to spojrzę, ale może jest jakiś błąd w tym podanym kodzie? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 21:17 |