![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
podesłałęm mojemu adminowi takie oto zapytanko: Chcę wysłać maila ze strony torogrowth.com na maila contact@torogrowth.com ( mail w domenie torogrowth.com). odpisał mi coś takiego: Witam, chce Pan wysłać maila z domeny torogrowth.com na inny adres mailowy. Obsługa poczty dla tej domeny jest wydelegowana do google. Należy więc autoryzować się poprzez smtp wysyłając takiego maila. Należy więc zmodyfikować skrypt, aby łączył się z konkretnym serwerem SMTP i autoryzować się. Wcześniej mój skrypt miał taką postać:
i moje pytanie jest następujące: jak to należy ogarnąć, czy trzeba jakiegoś PHPMailer czy coś w tym stylu? Ewentualnie mże jest prostrze rozwiązanie? Od razu zaznaczam iż moja znajomość PHP jest bardzo początkująca. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 156 Pomógł: 1 Dołączył: 25.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Funkcją mail, wydaje mi się że to nie możliwe.
Można to zrobić np. właśnie za pomocą phpmailer. Przykład z sieci poniżej:
Ten post edytował max_mcee 23.12.2016, 08:26:55 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 376 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poza tym w header nie robisz przekierowania na <a href... tylko konkretny adres.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.04.2025 - 07:22 |