![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 11.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, nie jestem pewien czy znajdę tutaj pomoc... ale jest to bardzo prosty skrypt używający AS3.
test.php Kod <?php $wartosc = 'test1'; $wartosc2 = 'test2'; echo "&zmienna1=".$wartosc."&zmienna2=".$wartosc2; ?> AS3 Kod var plikPHP:URLRequest = new URLRequest("test.php"); var loader:URLLoader = new URLLoader(); loader.addEventListener(Event.COMPLETE, wczytanoPlikPHP); loader.load(plikPHP); function wczytanoPlikPHP(e:Event):void { var dane:URLVariables = new URLVariables(loader.data); pole_txt.htmlText = 'Zmienna1: ' + dane.zmienna1 + '<br />Zmienna2: ' + dane.zmienna2; } A wyskakuje mi coś takiego Cytat Zmienna1: ".$wartosc." Zmienna2: ".$wartosc2; ?> Jest to tutorial z pewnej strony, ale nie ma tam wiele opisanego. Powoli flash zaczyna mnie doprowadzać do szału ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Tzn ze twoj plik .php nie został zinterpretowany. Masz zainstalowany php na kompie?
Z flashem wszystko ok Ten post edytował wookieb 10.07.2009, 20:50:40 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 23:54 |