![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2007 Skąd: Kruklanki/Otwock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć
![]() Słuchajcie, mam taki problem: Mam plik txt o zawartości (to tylko fragment):
muszę mieć docelowo w pliku txt wg takiego wzoru:
I teraz co robię: 1. zrobiłem upload pliku na serwer (ma być wczytywany przez formularz) i nadaję mu taką samą nazwę - zawsze jest napisywany - nie ma znaczenia, chodzi o to, że tylko raz był przerobiony i tyle 2. za pomocą explode robię tablicę wg znaku ";" I wiecej - nie potrafię :| Powinno jeszcze łamać linię (< br/> czy <p>) w miejscach zaznaczonych poniżej: OPEL ASTRA G coupe (F07_) (tu) 2.0 16V Turbo (2000.09 - 2001.08); (tu i usuwać () ) 1998.00 ccm - 190.00 KM/ (tu) 140.00 kW; (tu) Silnik: Z 20 LET Proszę - pomóżcie mi znaleźć rozwiązanie. Nie wiem czy można dać kilka różnych znaków do explode - żeby wycinało np wg : i ) i jak to zapisać z powrotem do pliku txt, żeby łamanie linii było w tych miejscach. Coś czytałem o /n bodajże . Będę naprawdę bardzo mocno wdzięczny ![]() ![]() Z góry dzięki _______________________ To co do tej pory wypociłem ![]()
Ten post edytował BatGraf 27.02.2011, 00:47:49 -------------------- _____________________________________________________
Pierwszy Tutorial - :) Drugi tutorial :) Trzeci tutorial :) A wszystkie trzy - jak usmiechnąć się do siebie :) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 20:49 |