![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 15 Dołączył: 3.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam przykładowo bazę danych 123, w niej tabele admins. Mam w niej komorki auth, password, access, flags i days. Czy jest możliwość stworzenia skryptu PHP, który pozwalałby na dodawanie, usuwanie i edycję rekordów wpisanych do tej tabeli? -------------------- Nie bój się kliknąć
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Nie nie istnieje taka możliwość. Tutaj możesz użyć c++.
Ten post edytował wookieb 29.06.2010, 14:36:15 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 15 Dołączył: 3.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli to jest niemożliwe, to czemu pewne skrypty PHP mają to? np. AMXBans ma możliwość dodawania rekordów, edycji bądź usuwania ich. A przeglądając kod źródłowy jest tam tylko PHP.
Ten post edytował fastlone 29.06.2010, 14:57:44 -------------------- Nie bój się kliknąć
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
No bo oczywiście że jest możliwość tylko, że zadajesz tak głupie pytanie że tak naprawdę powinno wylecieć z tego forum. Nie zrozumiałeś ironii.
A skoro znasz odpowiedź na to pytanie to po co się pytasz? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Pytam się, bo w PHP jestem zielony, a potrzebuję takiego skryptu. Nie umiem przerobić żadnego znanego mi kodu.
-------------------- Nie bój się kliknąć
![]() |
|
|
![]()
|
|
Szukajcie a znajdziecie.
http://pl.php.net/manual/en/language.variables.external.php A jak nie umiesz edytować rekordów to kurs sql i jazda. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Umiem to wszystko zrobić przez PHPMyAdmin'a, lecz inne osoby, które się zajmują ustalaniem listy, która jest zawarta w tej tabeli, nie umieją tego.
W tym celu potrzebuję tego skryptu. Czy mógłby takie coś ktoś dla mnie zrobić? Nie zależy mi na estetyce. -------------------- Nie bój się kliknąć
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:24 |