![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 24.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o pomoc, aby ktoś wyjaśnił mi jak mogę umieścić pliki w pdf na stronce, korzystając z hostingu directadmin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jeśli jest już taki temat przepraszam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/guitar.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Co znaczy na stronce? Wrzucić plik możesz przez Twoje Konto > Menadżer plików, a potem kierować do niego linkiem zgodnie z miejscem, do którego plik wysłałeś np. katalog wyslane (-> www.TwojaDomena.pl/wyslane/nazwaPliku.pdf).
PS. A nie upload? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 24.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi mi o to, że chcę umieścić plik do pobrania na stronce, ale jeśli wrzucam go na directadmina to nie mogę go umieścić na stronce, występują jakieś błędy (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Jakie błędy? Sprawdź czy korzystasz z poprawnej ścieżki do pliku pdf. Daj adres do tej "stronki" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
@as541 - Bardzo proszę, abyś jeszcze raz zastanowił się nad tym co chcesz zrobić, następnie opisał to jak próbujesz osiągnąć cel i jakie napotykasz błędy/problemy. Prezentacja fragmentu kodu też jest nieoceniona przy próbie udzielenia Ci pomocy
P.S Bym zapomniał. Nadaj jakiś lepszy, sensowny tytuł, bo obecny jest odrobinę enigmatyczny, przez co nieregulaminowy.
Powód edycji: [Cysiaczek]:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 07:54 |