Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> [PHP]Download, pomocy!
as541

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Proszę o pomoc, aby ktoś wyjaśnił mi jak mogę umieścić pliki w pdf na stronce, korzystając z hostingu directadmin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jeśli jest już taki temat przepraszam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/guitar.gif)
Go to the top of the page
+Quote Post
Daiquiri

Grupa: Administratorzy

Co znaczy na stronce? Wrzucić plik możesz przez Twoje Konto > Menadżer plików, a potem kierować do niego linkiem zgodnie z miejscem, do którego plik wysłałeś np. katalog wyslane (-> www.TwojaDomena.pl/wyslane/nazwaPliku.pdf).

PS. A nie upload? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
+Quote Post
as541

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Chodzi mi o to, że chcę umieścić plik do pobrania na stronce, ale jeśli wrzucam go na directadmina to nie mogę go umieścić na stronce, występują jakieś błędy (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
+Quote Post
Daiquiri

Grupa: Administratorzy

Jakie błędy? Sprawdź czy korzystasz z poprawnej ścieżki do pliku pdf. Daj adres do tej "stronki" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
+Quote Post
Cysiaczek

Grupa: Moderatorzy

@as541 - Bardzo proszę, abyś jeszcze raz zastanowił się nad tym co chcesz zrobić, następnie opisał to jak próbujesz osiągnąć cel i jakie napotykasz błędy/problemy. Prezentacja fragmentu kodu też jest nieoceniona przy próbie udzielenia Ci pomocy

P.S Bym zapomniał.
Nadaj jakiś lepszy, sensowny tytuł, bo obecny jest odrobinę enigmatyczny, przez co nieregulaminowy.
Powód edycji: [Cysiaczek]:
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 23.08.2025 - 07:54