![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 15.10.2012 Skąd: Przemyśl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, szukałem już wszędzie ale nie znalazłem nic dlatego chciałbym opisać błąd który się pojawił u mnie o w ogóle nie wiem co z nim zrobić.
Opis: kod php
Ten kod nie dodaje mi pliku na serwer i na dodatek pojawiają sie błędy
ale gdy zrobię coś takiego:
nie mający nic do kodu, jest tylko w postaci html to już pliki normalnie dodaję i gdy odpowiednio zmodyfikuje w pierwszym formularzu to też pojawiają się błędy wywnioskowałem, że błąd znika gdy jest jeszcze jakis inny formularz w skrypcie wytłumaczy mi ktoś co robię źle? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
A czy ty przypadkiem nie masz na stronie jeszcze jakieś głównego forma, w który przez przypadek włożyłeś tego forma z plikiem?
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 587 Pomógł: 190 Dołączył: 5.02.2011 Skąd: 64-800 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przed kod php dodaj print_r($_FILES); i pokaż co wyświetli.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 15.10.2012 Skąd: Przemyśl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czy ty przypadkiem nie masz na stronie jeszcze jakieś głównego forma, w który przez przypadek włożyłeś tego forma z plikiem? Podziękowania dla Ciebie nie miałem głównego forma, ale ogólnie na stronie jest trzy i ten pierwszy nie był domknęty (</form>) Wszystko działa dzięki za pomoc. Trzeba pisać starannie to nie będzie problemów! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 09:28 |