![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 13 Dołączył: 7.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Najpierw kod, potem omówię problem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Do wyświetlania miniatur w galerii używam powyższego kodu. Ok, działa. problem polega na tym, że miniaturki po każdym wejściu na stronę są pobierane na nowo (trwa to za długo). Pozostała grafika normalnie jest cachowana i wczytuje się bardzo szybko. Jak to ogarnąć? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 27 Dołączył: 14.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dlaczego tak serwer chcesz katować? Najlepiej będzie jak po prostu te miniatury utworzysz i zapiszesz.
Najpierw usuwasz slesze a potem dodajesz - bez sensu. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 13 Dołączył: 7.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ze shlashami faktycznie, nie zauważyłem, że taką głupotę palnąłem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Zapisywanie miniatur nie wchodzi w grę. Problem polega na tym, że przeglądarki nie cachują grafiki generowanej przez pliki php (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Edit: mam (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Odpowiedni header() pomógł (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ten post edytował Dapi 7.05.2011, 19:03:19 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 23:53 |