![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam taką tabelę:
Chciałbym dodać zakładki, a pod każdą zakładką by była taka tabela. Zakładki poniedziałek, wtorek,...niedziela. Do tego jest mi potrzebne automatyczne przeskakiwanie tych zakładek, czyli w poniedziałek ukazywana jest zakładka poniedziałek, a po poniedziałku automatycznie przeskakuje na wtorek. Jeszcze gdyby dało radę zrobić ostatnią zakładkę "historia" do której by wpadały stare tabelki. Pomożecie? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 11 Dołączył: 17.12.2008 Skąd: LU Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Chciałbym dodać zakładki, a pod każdą zakładką by była taka tabela. Zakładki poniedziałek, wtorek,...niedziela. Do tego jest mi potrzebne automatyczne przeskakiwanie tych zakładek, czyli w poniedziałek ukazywana jest zakładka poniedziałek, a po poniedziałku automatycznie przeskakuje na wtorek. Jeszcze gdyby dało radę zrobić ostatnią zakładkę "historia" do której by wpadały stare tabelki. Pomożecie? smile.gif a co ja bym nie chcial.. narazie widze nie masz nic, oczekujesz gotowca?? zapewne to bedzie cos zwiazane z JS i PHP (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) w php sprawdzanie obecnego dnia a w JS "zakladki" poza tym uzywasz zlego BBcode, dales HTML a w tagach PHP jest Ten post edytował lnn 4.02.2010, 18:38:52 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a co ja bym nie chcial.. narazie widze nie masz nic, oczekujesz gotowca?? zapewne to bedzie cos zwiazane z JS i PHP (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) w php sprawdzanie obecnego dnia a w JS "zakladki" poza tym uzywasz zlego BBcode, dales HTML a w tagach PHP jest Nie oczekuję gotowca, bo bardziej chodziło mi o wskazówki, bądź skierowanie do odpowiedniego artykułu, który by mi pomógł to zrobić. "poza tym" zbyt wiele do tematu nie wniosłeś i ani trochę mi nie pomogłeś. Jestem bardzo początkujący i proszę o wyrozumiałość (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nikt nie pomoże, ani nie odeśle mnie do tutka jakiegoś? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jakoś nie mogę z tym ruszyć... a jak z rejestracją i sb? Jeżeli chodzi o zadanie stronki to spełnia je, bo typy są bardzo trafne www.typextra.pl ale niestety nie mogę dodać rejestracji, sb, ani zrobić dobrej tabeli. Muszę wszystko ręcznie wklepywać. :/ pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ciach spam
Powód edycji: [itsme]:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[SPAM]
Ten post edytował krzysztof_kf 19.02.2010, 23:25:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 11:17 |