![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 39 Dołączył: 6.12.2010 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mój problem polega na tym, że nie mogę zablokować dostępu do strony niezalogowanym użytkownikom.
Próbowałem tego, ale nie działa
-------------------- Wspieram akcję "jQuery i AJAX to nie język programowania"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 763 Pomógł: 117 Dołączył: 15.03.2010 Skąd: void Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A gdzie te sesję wprowadzasz?
Nie widzę jej aktywacji... -------------------- Pomogłem? Kliknij `Pomógł`. To nic nie kosztuje, a mnie usatysfakcjonuje! ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 39 Dołączył: 6.12.2010 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi o session_start(); ?
-------------------- Wspieram akcję "jQuery i AJAX to nie język programowania"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 763 Pomógł: 117 Dołączył: 15.03.2010 Skąd: void Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To swoją drogą...
Miałem na myśli tworzenie sesji, czyli np.
Ten post edytował modern-web 22.12.2010, 22:25:25 -------------------- Pomogłem? Kliknij `Pomógł`. To nic nie kosztuje, a mnie usatysfakcjonuje! ;)
|
|
|
![]()
|
|
Mam skrypt z tej strony: http://www.cba.pl/forum/viewtopic.php?f=10...p;sk=t&sd=a
Więc mam wstawić to tylko do jednego pliku czy jak ? ![]() -------------------- Wspieram akcję "jQuery i AJAX to nie język programowania"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Chyba się nie zrozumieliśmy... Podałem to tylko jako `przykład`. Równie dobrze może użyć
byle w odpowiednim miejscu - po weryfikacji username i password. A to czy on wpisze zalogowany, czy też wyr****** to nie robi większego znaczenia. Byle się tego trzymał w dalszych częściach systemu. Podał mi tylko wybrakowany fragment instrukcji warunkowej... co miałem innego odpowiedzieć ![]() Niech pokaże cały kod - włącznie z systemem logowania (weryfikacją użytkownika). -------------------- Pomogłem? Kliknij `Pomógł`. To nic nie kosztuje, a mnie usatysfakcjonuje! ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
On nie ma session_start, dlatego mu skrypt nie działa.
|
|
|
![]()
|
|
Podałem link do kodu skryptu.. Nie chciałem zaśmiecać tematu
![]() -------------------- Wspieram akcję "jQuery i AJAX to nie język programowania"
|
|
|
![]()
|
|
Wszystkie skrypty z podanej przez ciebie strony zawierają session_start(); wiec wypadałoby uwzględnić to takze u siebie
![]() -------------------- Pomogłem? Kliknij `Pomógł`. To nic nie kosztuje, a mnie usatysfakcjonuje! ;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:21 |