![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zainstalowałem skrypt na stronie i po wejściu na "główną" (index.php) wyskakuje powyższy błąd: "Parse error: syntax error, unexpected T_ELSE in index.php on line 212"
Wklejam index.php skryptu: Wklejka z Wklej.org Mam nadzieje, że moge liczyć na Waszą pomoc Z góry dziękuje P.S. Mój wcześniejszy post Pan batman zamknął. Nie zamykaj tego proszę. Od autora skryptu na odpowiedź czekam już półtorej tygodnia, a specjalnie zarejestrowałem się tutaj, aby uzyskać szybszą pomoc. Wam by to zajeło dosłownie kilka minut, napisać odpowiedź... Proszę, bardzo proszę o pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Poprzedni temat został zamknięty, ponieważ błąd o którym piszesz można znaleźć w "dosłowne kilka minut" i nie trzeba być tutaj żadnym wymiataczem. Wystarczy odrobina cierpliwości i dowolne IDE.
Proszę nie zakładać kolejnych takich samych tematów. -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:31 |