![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć.
![]() Posiadam taki obrazek, i teraz pierwsze pytanie - jak mogę w PHP ustawić textboxa w miejscu textboxa? Jestem w tym całkowicie zielony, a potrzebuję tego od zaraz, więc jeżeli by ktoś mnie nasunął, nie odsyłając do manuala, byłbym bardzo wdzięczny. Aktualnie nie posiadam żadnego kodu, tylko praktycznie to:
Proszę o szybką pomoc, eem. -------------------- .the newbie of php programmer
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 314 Pomógł: 44 Dołączył: 12.11.2010 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I jak tego użyć?
-------------------- .the newbie of php programmer
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
SeLeR13, jeżeli poszukujesz gotowca - daj znać, to przeniosę temat do działu giełdy ofert. W innym przypadku pokaż co już sam zrobiłeś w tej kwestii i jakie masz błędy / co nie działa poprawnie.
|
|
|
--SeLeR-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Nie rozumiem zastosowania tej funkcji, oto jest główny problem.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 2 Dołączył: 26.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
My Ci nie będziemy tego tłumaczyć, bo zostało to wytłumaczone w manualu, oraz innych tutotrialach.
No i to by było na tyle w tym temacie ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 08:51 |