![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 74 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 9 Dołączył: 21.05.2008 Skąd: Łomianki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten odpowiedzialny za wyswietlanie tematu. costopic.php albo costopic.tpl nie powiem dokladniej bo dawno nie korzystalem z phpBB.
-------------------- ![]() "Do bramy, bo pada deszcz Gdy zaćpiesz przejdzie dreszcz I wróci, wróci tęcza barw I pęknie twój wrogi świat" R. Riedel |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 74 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nie, to raczej nie to, bo ów takiego nie ruszałem.
Może viewtopic.php ? Jeśli ktoś by mógł mi zrobić to, to prosiłbym, tutaj zamieszczam link do viewtopic.php. http://www.speedyshare.com/139766399.html Instrukcja jest następująca: Kod -------------------------------- [ viewtopic.php ] -------------------------------- // ----------------- [ znajdz ] ----------------- // // Start session management // $userdata = session_pagestart($user_ip, $forum_id); init_userprefs($userdata); // // End session management // // ----------------- [ po tym dodaj ] ----------------- // beer mod $beermod->init(__FILE__); // ----------------- [ znajdz ] ----------------- 'U_MINI_POST' => $mini_post_url, 'U_POST_ID' => $postrow_post_id) ); // ----------------- [ po tym dodaj ] ----------------- // beer mod $beermod->viewtopic($postrow[$i]); Postawie dużo "Pomógł" ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 9 Dołączył: 21.05.2008 Skąd: Łomianki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurde czlowieku mysl troche, a nie bierz sie za stawianie for! Napisalem, ze dokladnej nazwy nie znam a ciag znakow "cos" mial oznaczac, ze tam trzeba cos wstawic!
-------------------- ![]() "Do bramy, bo pada deszcz Gdy zaćpiesz przejdzie dreszcz I wróci, wróci tęcza barw I pęknie twój wrogi świat" R. Riedel |
|
|
![]()
|
|
Po prostu nie zrozumiałem...
Patrzcie dwa posty wyżej ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
masz idealnie napisane co masz zrobić... nie rób z siebie lenia tylko wykonuj to co masz w instrukcji... masz ją po polsku i nie wiesz co zrobić? wtf?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
ctrl+c --> ctrl+v i tyle. Jak tego nie umiesz to sorki, ale ja bym sie na twoim miejscu za to nie bral...
|
|
![]()
|
|
Zrobiłem to co jest napisane, i takie są właśnie skutki, jaki jest screenshot w pierwszym poście.
Btw. Wiesz co oznacza skrót "wtf"? Jeśli nie, to nie używaj go ![]() |
|
|
![]()
|
|
To chociaz pokaz jak teraz wyglada tem plik...
|
|
![]()
|
|
Po edytowaniu, czyli jak wkleiłem ten BeerMod, to podałem link, to jest zrobione przeze mnie
![]() Tylko właśnie nie działa... Pomógłby ktoś? ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:18 |