![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 31.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem taki przycisk:
Powinien on otwierać między innymi funkcję "seenupdate" która nie działa
Powyższy jquery powinien przekierowywać mnie do pliku który wygląda tak:
Niestety jednak pozycja w bazie nie updatuje się, a debugger nie mówi nic, co byłbym w stanie zrozumieć Mógłby ktoś wskazać mi przyczynę problemu? Ten post edytował Terrorizer 12.12.2014, 14:05:04 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A konsola? Na pierwszy rzut oka wygląda, że nie powinno być przecinka po "YES"
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 31.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skasowałem przecinek, faktycznie jest zbędny, ale wciąż nic się nie dzieje.
Nie bardzo rozumiem co pokazuje mi konsola. Po kliknięciu na przycisk, zaczyna skakać po jakichś funkcjach "Search the link associated with the click" A potem się przerywa. Niestety niewiele mi to mówi |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://turson.pl/blog/jquery-ajax-analiza-...rkowej-konsoli/
Wejdz tez pod messageseenupdate.php bezposrednio z przegladarki |
|
|
![]()
|
|
Znalazłem przyczynę błędu... Mój plik nazywał się .php.txt, przy czym txt zostało ukryte przez system i plik wyglądał na php
Nie widziałem jeszcze nigdy takiej głupoty 0_x |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 21:41 |