![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 7 Dołączył: 1.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiedziałem gdzie to dokładnie napisać więc daje do przedszkola. Mam następujący problem
po wejściu na adres http://profil.domena.pl/obrazki.req wyświetlają mi się ostatnio dodane obrazki przez userów. Subdomeny tworzę za pomocą tego: Kod :Location /*.(php|php4|php5|req) Use php4 RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP_HOST} !=www.domena.pl RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(.*).domena.pl$ RewriteCond %{REQUEST_URI} !\.(jpg|gif|png|js|css|req)$ [NC] RewriteRule .* profile.php?usub=%1 Natomiast kiedy obrazki są pobierane za pomocą ajax'a to wczytuje mi się strona profilu. Zakładam, że podczas wczytywania danych za pomocą XMLHttpRequest ta regułka Cytat RewriteCond %{REQUEST_URI} !\.(jpg|gif|png|js|css|req)$ [NC] nie działa, natomiast normalnie działa bez najmniejszego problemu. Skończyły mi się pomysły jak sobie z tym poradzić dlatego proszę o pomoc ![]() Ten post edytował Hectic 15.10.2008, 19:48:30 -------------------- Nie proś o to, idź i sam to zdobądź.
Zrób to, a osiągniesz sukces. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:43 |