![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 7 Dołączył: 22.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem mianowicie chce zrobic dodawanie obrazkow z linkow i mam np takie cos
Oczywiście jest informacja zamieszczona że jeden link w jednej linijce itp. I teraz jak mam podzielić linki na tablice? Próbowałem w funkcji explode postawić \n ale nie działało próbowałem postawić <br> ale także nie działało ;/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znak nowej linii może być zakodowany tak:
\n \r \r\n z tego co pamiętam ;] -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 7 Dołączył: 22.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety żaden z tych sposobów nie działa
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pozostaje zrobić tak:
-------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 306 Pomógł: 32 Dołączył: 20.01.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Aby używać explode ze znakami specjalnymi, trzeba robić to w ten sposób:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.04.2025 - 03:27 |