![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 1 Dołączył: 21.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat <?php $ceny = array('Opony'=>100); $ceny['Olej'] = 10; $ceny['ŚwieceZapłonowe'] = 4; echo "$ceny[Olej] $ceny[Opony] $ceny[ŚwieceZapłonowe] <br/> <br/>"; foreach ($ceny as $klucz => $wartosc) echo $klucz.' =>'.$wartosc.' <br/>'; //CHODZI DOKŁADNIE O TO while($element = each($ceny)) { echo $element['klucz']; echo ' - '; echo $element['wartosc']; echo '<br />'; } //INNA WERSJA list($produkt, $cena) = each($ceny); while (list( $produkt, $cena ) = each($ceny)) echo "$produkt - $ceba <br />"; ?> Efekt tego powinien być mniej wiecej taki: Opony - 100 Olej - 10 Świece Zapłonowe - 4 A nic sie nie dzieje, nic nie pokazuje, jedynie działa ten wczesniejszy skrypt...Mam nadzieje, że mi pomozecie co jest źle ![]() Pozdrawiam i czekam ponownie na pomoc... ![]() Ten post edytował xmarshalx 25.02.2009, 12:24:27 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 274 Pomógł: 35 Dołączył: 18.07.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do tego co chcesz zrobić lepiej nadaje się foreach ale tu masz link gdzie jest też opisana Twoja metoda link
Ten post edytował webasek 25.02.2009, 12:29:17 -------------------- "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota,
choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." Albert Einstein Wirtualny Rynek Predykcyjny |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 1 Dołączył: 21.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie chce zrobic, a co mi każa zrobic
![]() Mam ksiazke i wykonuje po prostu cwiczenia i byc moze znowu coś przoczyłem, chyba nie musze pisac historii kolejny raz skoro w poprzednim temacie juz o tym wspominałem : ![]() Czekam na pomoc ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 781 Pomógł: 256 Dołączył: 29.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
NIestety nie działa ;/ nadal to samo ;/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 274 Pomógł: 35 Dołączył: 18.07.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wystarczy tylko zerknąć w link, który podałem.
Ten post edytował webasek 25.02.2009, 12:45:40 -------------------- "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota,
choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." Albert Einstein Wirtualny Rynek Predykcyjny |
|
|
![]()
|
|
Pisałem, że nic to nie dało..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 781 Pomógł: 256 Dołączył: 29.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdzilem i dziala wiec nie wiem czemu tobie nie dziala
Zrobilem tak i działa
// Pomógł-- // ayeo // Chyba autor tematu ocenia post który według niego najbardziej rozwiązuje jego problem i oznacza go jako pomocy. Bo chyba po to jest. Bo nie długo to moderatorzy będą oznaczać posty za autorów. Ten post edytował kefirek 25.02.2009, 14:01:43 |
|
|
![]()
|
|
No działa, ja wstawiłem gdzie indziej na koncu, a to dałes na początek dzieki ,wprawdzie nie jest to tak jak w ksiązce - czyli na moim poziomie, ale w. dz
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 17:31 |