![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam mam taka funckje wszystko cacy gdyby nie to ze zapytanie wysylane przez user'a sie nie wykonuje:
KOD:
Dalem komentarz w miejscu w ktorym kod szfankuje chodzi o to ze wpisuje server localhost login admin haslo blabla baza ksiazki i widac wszystkie bazy i kolumny poszczegolnej z nich lecz zapytanie sql wpisane przez user'a nie dzial czy ktos moze pomoc takie sa bledy: Cytat Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/edytor.php on line 389 Warning: mysql_num_fields(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/edytor.php on line 390 Warning: mysql_field_name(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/edytor.php on line 393 Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/edytor.php on line 395 Tak jakby te zmienne w tamtym miejscu byly puste albo cos P.S moze chodzi o to ze mam sie w tym if'ie tez laczyc z baza?? -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 22 Dołączył: 14.12.2007 Skąd: Wyszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie
![]() Kod if( $_POST['mysql_query'] blablabla...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Wielkie dzieki teraz dziala wczesniej to troche inaczej wygladalo i nowe laczenie z baza nie chodzilo a teraz zmienilem i zapomnialem je dodac masz +
![]() Sorki ale zamiast zakladac nowy temat to mam jeszcze jedno male pytanie mam taki upload:
Na localhost mam zawsze blad "Blad podczas upload'u" na innym servie mialem "Katalog ..... nie ma uprawnien" Czyli warunki i wszystko dziala ale dlaczego u mnie na katalog getwcd() rowny /var/www/ mam chmod 777 zeby sprawdzic czy dziala ale nic jest ten komunakat i pliku nie ma w katalogu ktos moze podaj wskazowke? -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:40 |