![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 18.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie!
Szukałem rozwiązania problemu lecz nie znalazłem. :\ Mam pytanie: Jak skopiować jedną tabelę z pierwszej bazy do drugiej bazy? Problem był poruszany w tym temacie http://forum.php.pl/index.php?showtopic=80...owanie+rekordów ale kolega nie podał rozwiązania! ![]() Proszę o pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 32 Dołączył: 14.04.2008 Skąd: Lenkowski.net Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy znasz kolumny tabeli??
Jeśli tak to nie ma problemu po prostu robisz zapytanie i wyciągasz wszystkie dane, zapisujesz je w pliku lub w tablicy. Następnie robisz zapytanie żeby dodać te dane ale już z innego połączenia i dodajesz je albo z tablicy albo z pliku. Proste ![]() Zawsze możesz skopiować z PHP MyAdmin ![]() Ten post edytował MWL 18.06.2008, 10:47:34 -------------------- Wpadaj na mój kanał o PHP. Dużo mięsa 🥩!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 10 Dołączył: 6.07.2007 Skąd: opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 18.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuję za szybkie odpowiedzi!
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 9.05.2025 - 06:46 |