![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie, raczkuję w temacie kodowania, dlatego mój problem może wydawać wam się prosty w rozwiązaniu, ale dla mnie jest to przeszkoda nie do przejścia.
chciałbym na stronie wyświetlić zawartość bazy danych z tym, że stale zmienia się liczba kolumn i wierszy w tej bazie dlatego sama tabela powinna powstawać w dwóch pętlach. I tu się zaczęły schody bo nie wiem jak się za to zabrać. Póki co udało mi się wyświetlić nagłówki ale co teraz? Jak wyświetlić kolejne wiersze? Proszę o pomoc, bo bez tego dalej nie ruszę :-( Oto mój działający już kod który wyświetla dynamicznie nagłówki kolumn:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj coś w ten deseń:
-------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem coś takiego:
ale ten kod wyświetla mi wszystko w jednej kolumnie: Nagłówek 1 Dana 1.1 Dana 1.2 Nagłówek 2 Dana 2.1 Dana 2.2 ... Co pomieszałem? Ten post edytował Bejkrools 15.11.2012, 23:39:12 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeniosłeś </tr> do pętli foreach. Powinno być poza nią.
-------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.05.2025 - 04:18 |