![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 1 Dołączył: 22.04.2006 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Czy ktoś z was ma może gotowy skrypt do eksportu bazy danych? Pewnie zastanowicie się dlaczego o to proszę skoro mam phpMyAdmina, a więc ta baza ma 12772 tabele i nawet przy próbie wyświetlenia listy tabel w bazie strona nie chce się władować za żadne skarby, nie mówiąc już o eksporcie. Jeśli ktoś ma taki skrypt lub chociaż wie jak coś takiego najłatwiej zrobić proszę o odpowiedź.
Ten post edytował Mystic007 19.02.2007, 18:21:21 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proponuje zrobic dump z consoli.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 1 Dołączył: 22.04.2006 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, ale przyznam się ze nie mam bladego pojęcia o konsoli, więc nawet nie wiem jak zastosować ten kod ;/ PS. Serwer nie jest mój, znaczy wykupuję usługi hostingowe ![]() --EDIT-- coś znalazłem http://www.php-resource.de/scripte/show/4807/ powinno działać, ale niestety po niemiecku ;/ Ten post edytował Mystic007 19.02.2007, 19:25:49 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesli usluga MySQLa jest otwarta na swiat to pod windowsem uruchamiasz CMD i tam to wklepujesz a pod linuxem odpalasz terminal i rozniez wklepujesz kod.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 2 Dołączył: 21.11.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak Ci napisano:
Jesli masz dostep do shella na tamtym serwerze to uruchom terminal (Putty?), podlacz sie, zrob dumpa i przegraj go ftpem. Jesli nie masz tam konta shellowego to mozesz sprobowac z innego konta shellowego: mysqldump -u user -p -h twoj_serwer_na_ktorym_jest_baza_danych nazwa_bazy_danych > dump.sql A jesli nie daja Ci dostepu do bazy danych z zewnatrz (npmasz uzytkownika user@localhost) to kombinuj ![]() Ten post edytował docent 20.02.2007, 12:26:08 -------------------- "Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning."
(Przydatne zapytania MySQL) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:14 |