![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, zaczalem pisac skrypt magazynowy ktory ma za zadanie przechowywac ilosc produktow i ich ceny w bazie (wyswietlac na liscie nr 1) a do tego ma miec pole w ktorym bym mogl na bierzaco dodawac po nr id sprzedawane rzeczy ktore z kolei automatycznie ma odejmowac z ilosci z listy 1 i dodawac do listy nr2 (lista sprzedanych)
nie wiecie czy jest moze jakis skrypt w necie na ktorym moglbym sie troche odwzorowac?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 4 Dołączył: 1.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To łatwo zrobić tylko trochę pomyśleć trzeba ja bym to zrobił tak. Formularz w którym są pola: id produktu, ilość sprzedanych sztuk następnie odpowiednie zapytanie które odejmie z bazy ilość sztuk no i chyba trzeba by było napisać funkcje która sprawdzi czy jest odpowiednia ilość produktów. Pokaż co już napisałeś bo tu chyba nikt ci tego nie napisze od początku a pomóż pomoże.
-------------------- Space Studio
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 5 Dołączył: 4.02.2005 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie używałem, ale wygląda jakby miało zaspokoić Twoje potrzeby
DataGrid |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 1 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: Poligon Osielsko Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pliki -
dodajproduktdolisty1.html usunproduktzlisty1idodajdo2.html add.php
del.php
magazyn.php
sprzedane.php
Do dowolnej edycji na potrzeby skryptu. W razie potrzeby gg - 10466282 - chętnie pomoge. Ten post edytował Marcuez 14.07.2009, 18:48:14 -------------------- - No powiedz jak to zrobić!
- Wujek Google nie boli... - Dziadek Marcuez mi powie :) - -.- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 1.05.2025 - 04:58 |