![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 468 Pomógł: 36 Dołączył: 14.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam funkcje JS abba ktora chce wywolac przez onclicka
funkcja najzwyklejsza <script type="text/javascript"> function enroll(one, two){ alert(one); alert(two); } </script> zapewne cos powalilo mi sie z cudzyslowiami ale probowalem wielokrotnie i nie chcialo zadzialac ktos moze pomoc ? pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 19 Dołączył: 7.09.2009 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w kodzie html masz abba(...
a nizej podales funkcje enroll(... to raz a dwa wartosci w echo do pobrania czyli $this->session->userdata('username') i $this->one otocz {} tj {$this->session->userdata('username')} |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 468 Pomógł: 36 Dołączył: 14.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a tak sory tam mialo byc abba n/m jak to w nawiasy klamrowe
![]() ze wywolanie funkcji ma wygladac tak ? ![]() $one = $this->session->userdata('username'); onclick=\"enroll{$one, $item->two};\" udalo mi sie zrobic tj onclick = alert("123"); to dziala ale wywolanie mojej funkcji z alertami z przekazywaniem zmiennych juz nie dziala... czy moze ktos wie dlaczego ? Ten post edytował jacobson 23.05.2011, 09:30:16 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 2.05.2025 - 04:19 |