![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pewien problem ze skryptem. Skrypt odczytuje dane z bazy i wyświetla w pokolorowanej za pomocą bgcolor tabeli male obrazki oraz nazwy albumów. Gdy mamy 4 rekordy w bazie Opera ładuje całą stronę kończy na stopce i zatrzymuje się, na pasku widać: "ELEMENTY 4/5" - tak jakby się jeszcze coś ładowało ale pozostaje w tym stanie cały czas. Żeby odświeżyć stronę trzeba kliknąć zatrzymaj i dopiero jest przycisk odśwież. Sprawdziłem pod Firefoxem, tutaj strona się ładuje, stan jest zakończony ale nie widać kolorowania tabeli - tak jakby nie było bgcolor. Pod IE wszystko działa poprawnie ale to mnie mało obchodzi. Co może być nie tak? Dodam, że skrypt na pewno się nie zapętla bo wychodzi ze wszystkich pętli i wyświetla końcową stopkę. Czemu probuje ładować 5 element skoro są 4 zdjęcia?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 812 Pomógł: 117 Dołączył: 2.12.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam podobne problemy z opera, w szczególności kiedy mam otwartych sporo okien i zakładek. Wtedy taka opera potrafi się rozwalić sie nawet na 2 GB pamięci, co nie jest zgodne nawet z jej konfiguracja.
Po prostu ta przeglądarka ma czasem takie problemy (przynajmniej u mnie), mimo tego i tak dla mnie jest to podstawowa przeglądarka której zazwyczaj używam. Ten post edytował flashdev 8.08.2010, 12:28:43 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No i mam odpowiedź.
Opere wystarczyło wyłączyć i włączyć. Firefox aby wyświetlał bgcolor musi mieć podany kolor z #. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.05.2025 - 15:29 |