![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 3.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem, czy uda mi sie wytlumaczyc o co dokladnie mi chodzi, ale sprobuje i licze, ze mi ktos pomoze.
Otoz chce zrobic na stronie hiperlacze do poprzednio wyswietlanej strony. Mialoby ono dzialac na takiej samej zasadzie jak przycisk 'Wstecz' w kazdej z przegladarek, czyli klikam link i po kliknieciu przegladarka ma sie zachowac tak samo jakbym kliknal 'Wstecz'. Ktos wie jak sie za to zabrac? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 225 Pomógł: 18 Dołączył: 30.06.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To powinno pomóc:
Kod <a href="javascript:history.back();">Wstecz</A>
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 076 Pomógł: 62 Dołączył: 6.03.2005 Skąd: Wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
$_SERVER['http_referer']
-------------------- The answer is out there, Neo. It's looking for you. And it will find you, if you want it to.
SERVER_SOFTWARE : Apache/2.2.4 (Win32) PHP/5.2.1 MySQL Client API version : 5.0.27 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
~Darti, referer jest blokowany przez wiele dodatków blokujących reklamy/pakiety zabezpieczające i źle jest na nim polegać.
![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 3.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomoglo mi rozwiazanie zulusa. Dziekuje.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 076 Pomógł: 62 Dołączył: 6.03.2005 Skąd: Wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
~Darti, referer jest blokowany przez wiele dodatków blokujących reklamy/pakiety zabezpieczające i źle jest na nim polegać. ![]() wiem, ale tak nie lubię history.back() ze czepię się wszystkiego innego ![]() -------------------- The answer is out there, Neo. It's looking for you. And it will find you, if you want it to.
SERVER_SOFTWARE : Apache/2.2.4 (Win32) PHP/5.2.1 MySQL Client API version : 5.0.27 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.05.2025 - 08:06 |