![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 11.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Jestem tutaj nowym użytkownikiem, a zarazem początkujący w programowaniu w PHP. Postanowiłem dla poćwiczenia języka oraz powiększenia umiejętności stworzyć mały CMS (nawet nie wiem czy można to nazwać CMS'em), który miał za zadanie wyświetlać treść z plików tekstowych. Kod do tego wygląda tak:
Mniemam iż wszystko jest dla was zrozumiałe. Działa to prawidłowo, a nawet lepiej niż przypuszczałem, lecz co to za CMS bez możliwości komentowania. I tu zaczęły się zgrzyty. Do tej pętli dodałem to:
Lecz nie spełnia to moich oczekiwań. Niestety zamiast po kliknięciu linka formularz wyświetla się od razu. Jest wielce prawdopodobne, że coś przegapiłem lub czegoś po prostu nie wiem, więc zwracam się do was z prośbą rozpatrzenia mojego problemu. Z góry dziękuje i pozdrawiam Morowis |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
to to samo, co:
? ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 11.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Faktycznie, jak mogłem to przeoczyć.
Wielkie dzięki i wielkie przepraszam za zawracanie głowy takim głupim błędem. Jeszcze raz przepraszam! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.04.2025 - 05:08 |