![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2013 Skąd: Uniejów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
Mam pewien problem z którym nie mogę się uporać. Zanim zacznę powiem jakie strony będziemy porównywać moja strona www.mglks.pl/a.php (podstrona na której chciałbym uzyskać efekt) oraz strona biorca czyli www.fcbarca.com/mobile/ Generalnie chodzi o wyświetlanie się stron w przeglądarkach mobilnych fcbarca przy takich samych wartościach DIV-a jak moja strona wyświetla się na całej stronie mobilnej natomiast moja strona nie. Pokażę wam wycinek kodu:
Chodzi mi o DIV-a content żeby wyświetlał się tak jak na fcbarca.com/mobile/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Przecież ten DIV się skaluje. Obrazek Ci się nie skaluje za pewne. To załatwi sprawę:
@edit: zamiast align="center" użyj text-align: center; w stylach - wygląda to dużo lepiej ![]() Ten post edytował in5ane 12.01.2016, 22:14:56 -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2013 Skąd: Uniejów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie do końca o to chodziło. Chodzi mi o to żeby ten DIV wyświetlał się na całej stronie w przeglądarce mobilnej zwróć uwagę że na fcbarca/mobile/ DIV o wartości 620px wyświetlany jest na całej szerokości strony a u mnie wyświetla się z szarymi polami po bokach. Na przeglądarce desktopowej tego nie wydać ale na telefonie jest różnica. Dorzucam screeny.
Tak jest u mnie: ![]() Tak jest na fcbarca ![]() Ten post edytował adams1692 12.01.2016, 22:30:18 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 27 Dołączył: 19.10.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
goartur, działa bardzo Ci dziękuję!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.04.2025 - 04:25 |