![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 0 Dołączył: 21.09.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, próbuję zrobić aktualizację danych w panelu administracyjnym za pomocą AJAX'a. Chcę by po kliknięciu buttona dane zostały zaktualizowane, a na stronie ma się pojawić nowy wynik.
Znalazłem ciekawy skrypt w technologii AJAX:
jednak nie potrafię w nim przesłać danych do pliku update.php. Oczywiście biblioteki jQuery są poprawnie podpięte. -------------------------------------- Znalazłem też inny skrypt, który aktualizuje poprawnie dane w bazie:
ajaxupdate.php:
Ten drugi niby działa i zmienia dane w bazie, nie potrzebuje biblioteki jQuery, jednak nie wiem jak dodać do niego komunikat o tym że dana wartość została zaktualizowana i jak po naciśnięciu przycisku odświeżyć te dane na stronie.. Dane które aktualizuje są w polach input type="text". |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 9 Dołączył: 9.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, próbuję zrobić aktualizację danych w panelu administracyjnym za pomocą AJAX'a. Chcę by po kliknięciu buttona dane zostały zaktualizowane, a na stronie ma się pojawić nowy wynik. Znalazłem ciekawy skrypt w technologii AJAX:
jednak nie potrafię w nim przesłać danych do pliku update.php. Oczywiście biblioteki jQuery są poprawnie podpięte.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.04.2025 - 09:56 |