![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Owcza Farma moja strona www. Wiem że nie jest najlepsza ale się staram, chciałbym prosić o komentarze na temat mojej strony. Mam forum, na Invision Power Board, ale niestety angielską wersję, jak zmienić ją na polską? Opcje mam te same co tutaj tylko że po angielsku.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona... naprawdę chcesz żebym ocenił
![]() ![]() -- Jednym słowem nie podoba mi się ![]() A forum... IPB... gotowiec i jeszcze języka zmienić nie umiesz. Zobacz w panelu administracyjhnym, ale może nie być, bo to forum na angielskim serwerku, nie?? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: POLAND Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fakt, wygladu strony nie ma co oceniac... A co do komiksu. Widzisz, komiks powinien cos pokazywac. Ten ma sporo brakow, bledy stylistyczne i malo smieszna (moze i przez moj gust) tresc. Nie chce katowac Ci duszy artystycznej, tak tez jedyne co moge, to zyczyc Ci powodzenia.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No wiem, layout'a wprowadzę jutro, cpo do forum, nie wiem jak tam zmienić język niestety. Nieskatowaliściecie mnie więc dziękuje, wiem że stronka jest raczej nie najlepsza, szkoda.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nawet nie ma co oceniać.
A co do komiksu, to on nawet troche nie jest śmieszny :/ -------------------- Warsztat: Slackware 10 | Apache 2.0.52 | PHP 4.3.9 | MySQL 4.1.7 | PgSQL 7.4.6
|
|
|
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Proponuje na powaznie usiasc do photoshopa i manuala do IPB
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2003 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ot: podobny uklad do Losuxa
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie chcę być nieuprzejmy , ale będę szczery:
- komentarzu dot. grafiki strony sobie oszczędzę... - sam układ strony i komiks burzy moje poczucie estetyki - nie podoba mi się ani wizualnie , ani merytorycznie - komiks nie jest zabawny... (a chyba powinien być) - popracuj nad sobą. cya. -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
jakiś poziom jednak musimy trzymać.
Zamykam, i proponuje wystawiać do oceny bardziej przemyślane projekty. -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.04.2025 - 05:16 |