![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Mam pewien problem na praktykach dostałem zadanie, w ktorym musze wyslac emaila do wszystkich uczniow i sprawdzic czy program dziala poprawnie. Program jest napisany w jezyku php. Moj problem polega na tym, ze kompletnie nie wiem jak sie za to zabrac. Zainstalowalem Ubuntu 10.04 sciagnalem program i to wszystko. Dalej nie wiem co mam robic. Szukalem podobnego tematu na forum ale nic nie znalazlem, jezeli temat jest w zlym dziale rowniez przepraszam. Program zawiera baze danych mysql. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zainstaluj php i mysql, wpisz w konsoli
Cytat sudo aptitude install php5 mysql-server php5-mysql edycja: zapomniałem jeszcze o serwerze: Cytat apache2
Ten post edytował !*! 13.05.2013, 10:47:46 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
1) Pytasz w totalnie zlym dziale.... co z tego ze masz baze...przecież pytasz o to jak odpalić php
2) No i bez przesady. Jak zainstalować w php to masz napisane w google. Wróć, gdy będziesz miał konkretny problem a nie my mamy ci wszystko na tacy podawać |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 14:55 |