![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
Chcę zrobić coś takiego:
Mam na stroniem formularz i na tej stronie(macierzysta) klikam na link(bądź button), otwiera mi się nowe okno(Open.Window, dziecko) w którym mam powiedzmy Radio buttony, i wybieram jeden i wtedy on zaznacza się do formularza na stronie macierzystej, bądź też wpisuje się do jakiegoś labela na stronie macierzystej. Ktoś ma pomysł jak to zrobić? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tez to potrzebuje...
-------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
child.html
parent.html
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
A jakbym chciał np. żeby zamiast wybierać Radio buttonem albo wpisywać wartość klikać na link, bo tu chodzi o system newsów i obrazki, czyli tak jakbym kliknął na obrazek i nazwa tego obrazka(np. obrazek.jpg) dodaje się do pola tego na stronie macierzystej
![]() ![]() Ten post edytował Wieviór 26.02.2005, 16:42:05 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
No niestety to mi nie działa
![]() W ogóle to ja chciałem zrobić tak, żeby się klikało na obrazek i już samo się dodawało na stronie macierzystej, a nie żeby jeszcze klikać wybierz... ![]() |
|
|
![]()
|
|
1. Trzeba kliknac na obrazek -- nie widac go pewnie:) ale on tam jest, ew. wstaw prawidlowa sciezke do obrazka to go zobaczyzs.
2. Na buttona nie trzeba klikac -- po prostu go zostawilem z poprzedniego sktyptu -- dzieki niemu widac/nie widac gdzie jest obrazek. -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
Lol działa!!! Jesteś wielki!!! Pijesz mleko??
![]() LOL!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:27 |