![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 2 Dołączył: 14.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam jak wstawić obrazek do textarea tak by był on wyświetlany jako obraz (nie jako link ) w javascript ? <textarea></textarea> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie da się, textarea przyjmuje tylko i wyłącznie tekst.
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 2 Dołączył: 14.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kshyhoo sprawdziłem twój kod nie działa niesteety
![]() ![]() Skworon line da sie ściągnąłem wysiwyg gdzie wyraźnie widać że polem tekstowym do którego jest wkładany obrzek jest textarea też mi się nie chciało wierzyć bo czytałem już podobne opinie jak twoja ale tak jest w text area umieszczany jest obrazek który potem można ustawiać nadal czekam na pomoc w tym temacie |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 006 Pomógł: 111 Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo widziałeś może edytor wysiwyg:
http://www.tinymce.com/tryit/full.php -------------------- |
|
|
![]()
|
|
nie miałem na myśli ten edytor : openWYSIWYG
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@programista28 a wiesz na jakiej zasadzie działa wysiwyg
![]() -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
no tak ale jednak obrazek musi być skojarzony z polem textarea żeby został wysłany tak ? bo teraz to już sam nie wiem
![]() (właśnie szukam tego po stronach ale nigdzie tego nie ma żeby móc sobie obczaić co i jak ![]() |
|
|
![]()
|
|
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
|
|
![]() ![]()
|
|
Skowron ten przykład jest dla Internet Explororera przeczytałem cały artykuł i wykonałem proste wysiwyg na jego podstawie
![]() z tego kodu wynikalo by ze rzeczywiscie obrazek wstawia sie do textarea ![]() ![]() zmieniłem tok myślenia i widzę że do textarea dodawany jest sam znacznik z którym skojarzony jest obraz który widzimy ![]() jednak interesowało by mnie coś takiego jak ten artykuł tylko dla mozilli Firefox ![]() ![]() jednak jak kogoś interesuje temat dla IE to poniżej zamieszczam kod WYSIWYG dla IE ![]()
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.05.2025 - 04:41 |