Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Nietypowe pytanie rekrutacja
Janosik92

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam serdecznie

Mam nietypowe pytanie. Jestem studentem 3 roku informatyki. W te wakacje mam miec praktyki. Ze strachu przed tym ze sie nigdzie nie dostane wysylalem CV na prawo i lewo nawet do firm ktore nie prowadza praktyk a jedynie zatrudniaja jako normalnego pracownika. Jak sie okazalo dostalem zaproszenie od takiej firmy na rozmowe rekrutacyjna oraz testy. Rozmowa ma trwac kilka godzin dodatkowo mam poswiecic kilkanascie minut na prezentacje siebie i swojego doswiadczenia w it (ktoro z racji ze studiuje jest marne) po angielsku. Dodatkowo jakies slajdy w PP. Jest to dla mnie troche stresowa sytuacja. Dzisiaj natomiast dostalem telefon ze zalapalem sie na praktyki do firmy, do ktorej bardzo chcialem trafic (zgodzilem sie). I tu pojawia sie problem. Czy wielkim nietaktem byloby zrezygnowanie z tego procesu rekrutacji na tym etapie? Rozmowe mam za tydzien wiec moglbym jakos w mailu przeprosic i podziekowac natomiast nie wiem dokladnie jak sie w takiej sytuacji zachowac bo jestem w takiej po raz pierwszy. Z checia oszczedzilbym juz sobie stresu skoro mam wszystko zalatwione :] Mysle gorzej by bylo gdybym to powiedzial na rozmowie bo tylko straciliby na mnie czas. Co myslicie?

pzdr

Ten post edytował Janosik92 10.05.2014, 01:20:19
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 17.10.2025 - 20:51