![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebuję prosty skrypt, proszę przeczytać opis i podać cenę.
Pilne! Do katalogu na serwerze wrzucam powiedzmy 20 plików txt. Programu musi pobrać tytuły wszystkich plików z katalogu i wygenerować stronę .php wg szablonu, gdzie tytuł pliku tekstowego będzie tytułem strony .php a treść pliku .txt będzie treścią strony .php Mając w katalogu 20 plików txt program musi wygenerować 20 stron .php Do tego stronę index.php na której będzie spis z odsyłaczami wygenerowanych stron. Jeszcze jedno, w pliku np random.php będę miał kilkaset linii różnych haseł. Do szablonu program musi pobrać jedną linię losową i wstawić jako zmienną {random_line} do każdej strony. W szablonie chciałbym tylko zmienne {title} czyli tytuł pliku tekstowego, {tresc} treść pliku tekstowego, {random} jw. Ogólnie chodzi o to, że mam duże archiwum tekstów, których nie chcę publikować przez bazę, chcę je mieć jako normalne strony .php, na których dodam sobie stałe fragmenty typu header i footer. W razie pytań prosze na priv Już nieaktualne, dziękuję za kontakty! Ten post edytował janusz73 5.10.2008, 19:47:16 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:22 |