![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 276 Pomógł: 3 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z rozwijaną listą i rozwijanym menu w XHTML-u. Mianowicie rozwijane menu chowa się pod rozwijaną listę. Dzieje się tak w IE (Mozilla i Opera wyświetla to dobrze). Ma ktoś jakikowliek pomysł jak sobie z tym poradzić (może trzeba cos w CSS zmienic?)
Obok link aby można zobaczyć efekt |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to jest znany bug IE... bawienie sie CSSem i warstawimi nic nie daje bo IE nie rozumie tak 'zaawansowanego' CSSa.. wydaje mi sie ze gdzies widzialem przyklad rozwiazania tego za pomoca JS - ale nie jestem pewien na 100%.
Pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 276 Pomógł: 3 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jeszcze jedno pytanie z innej beczki. Ponieważ w/w lista rozwiajana jest mi potrzebna do wyboru nazwisk - czy da się skonstruowac cos co wyglaem przypominalo by taka liste ale za pomoca CSS+JS i zeby jeszcze potrafilo zwrocic wartosc ID? Znalazl ktos takie roziwazanie?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na pewno sie da za pomoca JS, ale to juz historia na forum JS
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:54 |