![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 173 Pomógł: 14 Dołączył: 27.03.2004 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam,
mam tabelę o następującej strukturze: ------------------------- - mops_konta - ------------------------- id tinyint(3) imie varchar(30) nazwisko varchar(30) email varchar(60) haslo varchar(64) data_logowania datetime data_ostatniego_logowania datetime -------------------------- podczas logowania jest zapisywana data i godzina do pola 'data_logowania' jednocześnie podczas logowania chciałem by data ostatniego logowania (czyli ta która jest w polu 'data_logowania') była przekopiowana do pola data_ostatniego_logowania. Chciałem to zrobić przy pomocy triggera w takiej postaci
nie miałem za bardzo styczności z triggerami wiec podejrzewam że jest on nie tak sformułowany. Dodam że nie chce logów logowania zapisywać w innej tabeli. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 230 Pomógł: 36 Dołączył: 31.03.2006 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%)
|
Było już kiedyś: link
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 173 Pomógł: 14 Dołączył: 27.03.2004 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%)
|
Nie jest to zupełnie to samo, bynajmniej dziękuje za wskazówkę jednak problemu mojego to nie rozwiązało
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 22.12.2025 - 23:35 |