![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 11 Dołączył: 9.05.2011 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Mam taki kod:
i on nie działa ![]() chodzi o to że jak w zapytanie do bazy select * from obrazy to wyświetli mi wszystkei obraz jak dodam where id_kategori=1 to już nie działa zaś jak wpisze całe zapytanie czyli: select * from obrazy where id_kategori=1 to w bazie pokazuje mi wyniki. A więc proszę o pomoc : )) bo nie wiem o co chodzi czemu nie działa Ten post edytował plej 22.12.2011, 13:23:16 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat jak dodam where id_kategori=1 to już nie działa zaś jak wpisze całe zapytanie czyli: select * from obrazy where id_kategori=1 to w bazie pokazuje mi wyniki. Czym się różni pierwsza część od drugiej? I tu i tu dodajesz id_kategori=1
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 11 Dołączył: 9.05.2011 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
no właśnie nie działa to i dlatego napisałem do was
![]() normalne zapytanie select * from obrazy działa a jak już wpisze select * from obrazy where id_kategori=1 to już nie działa i nie wiem czemu bo nawet błędu żadnego nie pokazuje tzn. działa jak wpisze zapytanie do konsoli mysql ale już w skrypcie nie działa i nie wiem czemu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Nie wyświetla ci się to:
echo "Błąd"; ? Znaczy że nie ma rekordów dla id_kategori=1 -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
tak nie wyświetla. i jest dla id_kategori 1 rekord i nie wyświetla
|
|
|
![]()
|
|
Wyswietla rekord? Nie? Znaczy, że nie ma. A jesli ci w konsoli wyświetla, znaczy ze konsolą łączysz się do innej bazy -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
array(10) { [0]=> string(1) "1" ["id_obrazu"]=> string(1) "1" [1]=> string(1) "1" ["id_kategori"]=> string(1) "1" [2]=> string(8) "d/1.jpeg" ["miniaturka"]=> string(8) "d/1.jpeg" [3]=> string(10) "eeee/1.jpg" ["sciezka"]=> string(10) "eeee/1.jpg" [4]=> string(0) "" ["color"]=> string(0) "" }
wkleiłem ten twój kod i widać że jest obraz itd. ale go jednak dalej nie wyświetla ![]() |
|
|
![]()
|
|
Jak go nie wyświetla jak sam widzisz że wyswietlił.....
Problem nie jest wiec ani w zapytaniu, ani w warunku, tylko w tym, że nie umiesz wyswietlic obrazka lub w tym, że pod podaną ściezka nie ma obrazka. Naucz sie na przyszlosc diagnozować tak banalne bledy. Tyle postów tylko po to by stwierdzic, ze jednak rekord jest :/ -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
obrazek jest pod podaną ścieżką wyświetlanie obrazka też jest dobrze napisane.
Dobra nie zawracam ci głowy poradzę sobie jakoś ;p Miłego |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:34 |