![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 165 Pomógł: 3 Dołączył: 2.04.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam! Mam pewien problem z zapytaniem. Mianowicie chciałbym odjąć komórkę plusy od komórki minusy i wyświetlić wyniki w tabeli(lub bez) w porządku od największej do najmniejszej(liczby). Próbowałem to zrobić poprzez SUM ale coś nie poszło. Z góry dziękuję za odpowiedzi
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 165 Pomógł: 3 Dołączył: 2.04.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dziękuję bardzo!
O to chodziło, tylko nie wiedziałem właśnie jak zrobić żeby ująć wynik tego działania jako zmienną! dziękuje bardzo jeszcze raz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) //// Albo nie do końca jednak :/ bo... to wyświetli tylko plusy i minusy. Ale nie wszystkie komórki w tej tabeli, czego nie ująłem w pytaniu. Da się to jakoś przerobić? Ten post edytował kamilos809 28.10.2012, 16:22:15 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuję bardzo! O to chodziło, tylko nie wiedziałem właśnie jak zrobić żeby ująć wynik tego działania jako zmienną! dziękuje bardzo jeszcze raz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nie ma sprawy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dziękuję bardzo! O to chodziło, tylko nie wiedziałem właśnie jak zrobić żeby ująć wynik tego działania jako zmienną! dziękuje bardzo jeszcze raz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) //// Albo nie do końca jednak :/ bo... to wyświetli tylko plusy i minusy. Ale nie wszystkie komórki w tej tabeli, czego nie ująłem w pytaniu. Da się to jakoś przerobić? Tak, da się.
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki. Szczerze wpadłem na to minutę przed Tobą, ale dzięki ^^
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 13:51 |