![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam napisany skrypt logowania i rejestracji i mam problem z napisaniem pliku konto.php?id=1
Chodzi mi o to że jak wpiszę adres konto.php?id=1 to mi wyskoczą dane użytkownika o ID 1 a jeśli dam konto.php?id=2 to dane użytkownika o ID 2. Chodzi mi tutaj o zmienną $_GET i nie wiem jak mam to zrobić. Działałem coś w stylu:
Ktoś by Mnie jakoś nakierował jak mam to zrobić? Z góry dzięki |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to teraz jak to wkleję to mi będzie działało? Czy mam to jakoś edytować?
|
|
|
-kubek3898- |
![]()
|
Goście ![]() |
Nie dowiesz się, dopóki nie sprawdzisz (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Działać będzie, ale jeszcze wynik musisz wyświetlić.
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kurdę ja bym na tą funkcję (is_numeric) nie wpadł (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Działa wszystko, już zmodyfikowałem do moich potrzeb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 20:20 |