![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-matuty- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam!
Chciałbym aby lista użytkowników była sortowana wg lvl a jeśli kilka osób ma taki sam lvl to ta z większym expem będzie wyżej. Wszystko mam w tabeli user.Proszę o pomoc Jeśli czegoś będziecie potrzebowali tradycyjnie wystarczy powiedzieć |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
-matuty- |
![]()
|
Goście ![]() |
gdzie to webac?
Tutaj?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
trochę kultury i pomyśl sam, popróbuj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ale raczej tu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
-matuty- |
![]()
|
Goście ![]() |
trochę kultury i pomyśl sam, popróbuj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ale raczej tu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mogłem dać "j" pomiędzy "w" a "ebac" ale niedałem... A sam już próbowałem Zrobiłem tak nie wywala żadnego błędu.
Ale niedziała,ten z większym lvl jest na pozycji 2 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 9 Dołączył: 14.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
-matuty- |
![]()
|
Goście ![]() |
Dalej ten zwiększym lvl na dole specialnie zrobiłem tylko 2 użytkowników :/
Usunołem exp z zapytania i działa! Thx wszystkim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wróżkami nikt tu nie jest, bez podania struktury bazy nikt Ci nie powie dokładnie jak ma być.
|
|
|
-matuty- |
![]()
|
Goście ![]() |
Ciekawe czy przeczytałeś kawałek w którym pisze że sobie poradziłem.Ciekawa książka co nie?
|
|
|
![]()
|
|
Ja zawsze czytam spis treści i preambułę, jak to mi się nie spodoba to dalej nie czytam ;P
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 3 Dołączył: 23.07.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dalej ten zwiększym lvl na dole specialnie zrobiłem tylko 2 użytkowników :/ Usunołem exp z zapytania i działa! Thx wszystkim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) To spróbuj dodać ziomali z tym samym lewelem, a różnym exp. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Usunołełeś sortowanie według exp. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cytat $all = "SELECT * FROM user ORDER BY lvl DESC,exp DESC";
Ten post edytował Martin-ZG 18.02.2014, 10:55:15 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 17:57 |